МОДНА КЪЩА ШИК ЕЛ

МОДНА КЪЩА ШИК ЕЛ

ул. Свети Климент 22, Център
Пловдив,
България
24.7450112
42.1485486
UserLikes
Име: МОДНА КЪЩА ШИК ЕЛ
Адрес: Пловдив, ул. Свети Климент 22, Център
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.shik-el.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Дамско облекло
Дейност:

Модна къща

Ключови думи: елена сайванска, мода, облекло, облекла, тенденции

За нас

Модна къща „Шик-Ел” е създадена през пролетта на 1990 г. като рожба на един неизчерпаем устрем за създаване на красиви и естетично издържани облекла.

В живота на всеки човек има моменти, когато трябва да се чувства по-различно от ежедневния си стил. Посещавайки нашите магазини, вие ще откриете най-сигурния отговор на желанието си точно в такъв момент да бъдете подходящо облечени съобразно модната линия.
Най-вълнуващият ден на всяка жена е нейната сватба. Този миг се запомня най-вече със сватбения тоалет. Ние разработваме булчинската рокля основно по идея на младоженката, като всеки проект остава завинаги единствен. Да бъдеш с уникална рокля на сватбения си ден – ето желанието на голяма част от вас, мили дами! Ние изработваме вашите тоалети от цялата гама тъкани, които предлагат производителите предимно от Европа чрез офисите си в страната. Роклите са запомнящи се и впечатляват гостите, защото изненадват с уникалните си конструкции, изработка и перфектна линия.
Основен принцип в стила на нашата работа е безупречната линия, съобразена с особеностите на дадената фигура. Висококачествената ръчна изработка, ненатрапчивите апликации, бродерии и всички останали видове украси правят веднага впечатление на всеки, запознал се по-отблизо с колекциите.





 

Открийте ни в Google+